pystyt mihin vaan


Heippa hei pitkästä aikaa! Tässä on ehtiny tapahtua vaikka ja mitä tämän postaus tauon aikaan. Kaikkea en rupee nyt kuitenkaan selittämään. Kerron nyt vaan viimeaikaisia kuulumisia.
Tosiaan viime viikolla mulla oli syysloma. Maanantain ja tiistain olin tutustumassa mun työharjottelupaikkaan Suutarilassa. Meillä on tulossa 5 viikon työssäoppiminen päiväkodeissa marraskuussa. Vähän kauhulla odottelen, mutta katotaan mitä siitä tulee. Lomaviikko oli menoa täynnä. Tiistaina oltiin Sannan ja Tuijan kans matsissa ja matsin jälkeen sain vielä Teuvon mailan!!♥ Kävin lomaviikolla myös mun iskällä ja kävin ekat kerrat salilla.
Koulun penkille palasin tällä viikolla ja aika rento viikko onkin takana. Tänään käytiin mun äidin kanssa Jumbossa etsimässä mulle talvitakkia, mutta ei löydetty yhtä tiettyä jota olin Zarasta kattonu. Ens viikolla saan sit mahdollisesti kyseisen takin. Kävästiin vielä ruokakaupassa ja ostettiin mulle kurpitsa kaiverrettavaksi! Idean sain, kun olin muutamassa blogissa nähnyt kaiverrettuja kurpitsoja, ja halusin itsekin kokeilla. Ja ihan hyvin se onnistukin! Ei mulla tänään ihmeempiä! :)

9 kommenttia:

tuipa kirjoitti...

tosi cool toi maila!!! :) ja söpö vika kuva <3

Gea kirjoitti...

älä!!:) ja kiitos♥:3

pinja kirjoitti...

miten toi maila on kii se näyttää ku se leijuis!! XDDDDD

Gea kirjoitti...

XDD se on tuol ylhääl nois verhoklipsuis jollai valkosel narul XD

Anonyymi kirjoitti...

Hei mistäpäin hartwallia pelaajat tulee ulos ? :D ku mennää sunnuntaina karjalaturnauksee ni mietittii jos jäätäis nimiä keräilee paitaa.. :D

Gea kirjoitti...

vähä vaikee selittää, mut p-hallin kakkosesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Okei pystytkö yhtää tarkentaa enempää? :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten sulla on noin paljon yhteiskuvii pelaajien kaa? :D Mistä sä löydät ne?:D

Gea kirjoitti...

haha vähä mistä sattuu :D