boom kah

Heippahei taas! Nyt on käynyt niin että mulla on lyhyen ajan sisään kolme konetta jollakin tapaa aina seonnut niin en ole päässyt oikeen postaamaan. Nyt kuitenkin pääsin vauhtiin meidän pöytäkoneen kanssa ja tulinkin heti kirjoittamaan postausta eilisestä ja toissapäivästä.
Toissapäivänä mentiin Tuijan, Pinjan ja Sannan kanssa kattomaan jokerit-hifk peliä. Oli kiva olla areenalla pitkästä aikaa ja jokerit voittikin pelin 2-0 Teukan maaleilla! Matsin jälkee oli hauskaa ja areena piffas kaakaot.
Eilen sit käytiin Pinjan ja Sannan kans ekana Malmilla. Väkersin Teuvolle taas synttärikortin, pinkin niinku viimevuonnakin!  Sitten käytiin kotipizzan kautta ja suunnattiin kohti Tikkurilan Valtti-Areenaa ja hifk-jokerit peliä. Mukana oli 40 euroa, eikä meillä ollut lippuja ja halli oli loppuunmyyty. Lähdettiin hallille siinä toivossa, että saatais ostettua sieltä pihalta liput matsiin, joka muuten sit onnistuikin!! Kyseltiin jokaiselta ihmiseltä että löytyiskö ylimääräsiä lippuja, ja parilta löytykin melko nopeasti. Ekan erätauon alkaessa heiluteltiin tota pinkkiä lappusta ja kyseltiin taas jokaselta yhden lipun perään. Lopulta joku kiltti setä antoi meille puuttuvan lipun ilmaseksi ja päästiin seuraamaan kaks vikaa erää pelistä. Jokerit voittikin taas 4-0 ja matsin jälkeen annoin sit Teuvolle kortin jne ja otettiin sit vielä kuvakin lisäks. Oli tosi kivat matsipäivät, kauden alkua odotellessa!
Illalla hengailtii sit myös Vilman kans, oltiin Puksussa ja istuskeltiin siellä jossain. Sitten kun Vilma lähti kotiin ni me lähettiin vielä Pinjan ja Sannan kans käymään yhillä mestoilla ja sieltä tulikin sit kävelymatka kotiin kun vika bussi päästettiin menemään kun ei tarpeeks pitkälle ajateltu. Oli meillä kyl tosi hauskaa, oli YOLO päivä, tällasii lisää!! :)

8 kommenttia:

pinja kirjoitti...

oli kyl sväägii, toi sun ja teukan kuva on ihana.♥ kisihoodzz;) kiva pieni iltalenkki siinä

Gea kirjoitti...

niin oli!! ja kiitti pinju♥ kisihoooddzzzzz ja äö, sellane tunnin iltalenkki:)

tuipa kirjoitti...

iiihana toi sun ja teukan kuva :))) <3

Gea kirjoitti...

kiitti tuija :))<3<3

Anonyymi kirjoitti...

Jokerit on semmoi saatanan ryssäjengi nykyää, onneks lähtee pois.

Gea kirjoitti...

hahahaha XDDD

Anonyymi kirjoitti...

Voivoi eiks jokerit oikee pärjää. Ehkä Harkimon pitäis ostaa pari parempaa pelaajaa :D sarjakärki Pelicans <3 ps lukko-pelicans 4-7.

Gea kirjoitti...

XDDDDDDD