Maailmanmestaruus!

Heippahei vaan pitkästä aikaa! Viimeviikot on ollut täynnä kaikenlaista, oli joulu, uusivuosi ja siinä ohella tietenkin jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM kisat.
Joulu meni aika rauhallisissa merkeissä kotona, ja joulupäivänä mentiin veljen kanssa isälle yöksi. Uuttavuotta en pahemmin päässyt juhlistamaan korvatulehduksen vuoksi, mutta ens vuonna sitten!
Viime sunnuntaina Tuija tulikin meille kattomaan tota Suomen finaalipeliä Ruotsia vastaan. Meni ihan hullun jännäksi, mutta lopulta se maailmanmestaruus sieltä tuli!!! Se voitonjälkeinen tunne oli ihan hullu, tuli ihan tippa linssiin! Pysty olee tosi ylpee.
Sunnuntain ja maanantain välinen yö meni valvoessa, ei saanut oikeen unta. Lähettiin sitte Tuijan, Sannan, Pinjan ja Tamaran kanssa lentokentälle vastaan tuoreita maailmanmestareita. Joukkueen saavuttua jäätiin venailemaan mediatilaisuuden päättymistä Tamaran kans, kun muut porukasta lähti jo edeltä keskustaan. Mentiinkin sit niiden perässä ja kerettiin just sopivasti kultajuhlaan. Fiilis oli ihan huikee, voisin elää ne hetket uudestaan ♥
Kultajuhlan jälkeen päätettiin Tuijan kans et lähetään viel kattoo mikä meno on Helsingin yössä, ja lähettiin hakee Tuijan henkkareita vielä Tuijalta (jotka muuten olikin sit mukana... :D). Keskustassa hengailtiin sit hyvä tovi ennenku tiedettiin että mihin oltiin menossa, ja suuntamme kävi Baarikärpäseen. Siel oli kyllä hullun kova meno, mutta hauskaa oli silti, ja hassuja juttuja tapahtui! Taksilla sieltä sitten lähettiin kotiin, kun ei enää julkiset kulkenu.
Tiistaina en mennyt kouluun, koska olin törkeen väsynyt. Keskiviikkona kuitenkin oli paluu arkeen ja koulunpenkille. Tänään ja tiistaina oltiin matsissa, ja tästä hurahtikin sit viikonloppu käyntiin!! Tää on ollut yks parhaista viikoista tälle vuodelle! ;)

2 kommenttia:

tuipa kirjoitti...

AAAAAAAAAAAAAAA maaailmanmestaruus !!! <3 se tunne voiton jälkeen!! oon kauhee vauva tos tokas kuvas mutta kivaa on ollu nytte! :)

Gea kirjoitti...

AAAAAAAAAA ÄLÄ!!!!!<3<3 se tunne oli iha hullu, en ymmärrä!! ja et ooo, toi oli noista kuvista paras XD mut niin on ollu tosi kivaa! :3