sverige

Heippahei ! Toissapäivänä kotiuduttu Ruotsin risteilyltä !
Lähdettiin sunnuntaina mun äidin ja Tuijan kanssa siis Ruotsiin. Laiva lähti 17.30 satamasta. Meillä oli tosi kiva tavallista isompi hytti kera parvekkeen. Laivan lähdettyä satamasta, käytiin Tuijan kanssa kiertelemässä vähän ympäriinsä laivassa. Kannella tuuli tosi paljon, ei siellä ees pystyny sit oikeen olemaan. Mentiin vielä syömään laivan buffettiin ja käytiin ostamassa taxfreestä mulle yhdet kengät kun suht halvalla sai.
Maanantaina laiva tulikin sit Tukholmaan ja lähdettiin satamasta bussilla keskustaan. Käytiin ekana Hollisterin liikkeessä, hyi kamala kun oli ahistava kauppa, mut sain ainakin ostokset tehtyä. :D Ostin itelleni sieltä hupparin ja Pinjalle myös.
Kierreltiin sitten vielä monissa muissakin kaupoissa, ja mukaan mulla tarttui muutamat kivat paidat. Sitten tietenkin pakko oli käydä Burgerkingissä. Paikka oli jälleen tupaten täynnä, mutta löydettiin meille kuitenkin pöytä sieltä. Syömisen jälkeen alettiin pikkuhiljaa lähteä taas laivalle päin. Käveltiin Vanhankaupungin läpi, ja koitettiin ottaa paljon kuvia. Matkalla käytiin parissa pikku putiikissa, ostin hirvipehmon ja kännykkään ihanimmat kuoret ikinä !! 
Kun sitten oltiin taas laivassa, otettiin siinä ihan rennosti, sillä oltiin kaikki tosi väsyneitä. Käytiin taas syömässä laivan buffetissa, jonka jälkeen mentiin ostamaan taxfreestä karkkia sun muuta. 
Ilta venykin sit tosi pitkäksi, käytiin pelaamassa pelikoneilla ja otettiin Tuijan kans parit däänsmuuvitkin ! :D
Tiistaina laiva olikin sit taas Suomessa, oli tosi kiva risteily. Ja kauan oltiinkin tota ootettu !! Ens kertaa ootellessa ! ;)

8 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hyviä kuvia!
Miltä tämä Burgerkingi annos maistui,kun monet tykkää ja monet ei :D Mikä sun mielipide on :)

Gea kirjoitti...

kiitos !! ite tykkään kyllä burgerkingin ruuista :)

tuipa kirjoitti...

haha laitoit ton yhen maisemakuvan ;)) ja vähä toi vika kuva on hieno!!!! mut oli just kivaa ja todellaki kauan ootettu!! XDD :))

Gea kirjoitti...

oooo niiiin laitoin ;) ja hehe kits:) ja niin oli kivaa ja kauan odotettu ja toivottu laivaristeily, nyt se on menoa XDD :)

pinja kirjoitti...

mun ihana hoodie näkyy tos yhes;))

Gea kirjoitti...

niiiin näkyy !;) mun myös !

Jenna kirjoitti...

Mitennii Hollister oli ahdistava kauppa?:-D ku monethan sanoo just et se on ihana! ite en oo käyny:/

Gea kirjoitti...

siis se oli tupaten täynnä, hyvä kun mahtu liikkumaan.. :D kassajono oli melkee oville asti jne jne :D