my 18th birthday !

Hellou ! Eilen olikin sit mun synttärit ja tuli 18 vuotta täyteen. Sain kuitenkin jo toissapäivänä mun iskältä synttärilahjaks kameran. Käytiin hakemassa Rajalalta toi Olympus pen mini mikrojärkkäri. Nyt kun oon päässyt vähän kokeilemaan, niin vaikuttaa hyvältä ja kivalta pikkukameralta! Käytiin sitten myös satamassa, syötiin muikkuja ja istuskeltiin vain. Lopuksi käytiin vielä Robert's Coffeessa. :)
Eilen sitten kahen aikaan mun veli tuli käymään meillä. Lähin samoihin aikoihin käymään keskustassa Pinjan, Sannan ja Tuijan kanssa. Sieltä sitten tultiin meille, syötiin kakkua ja juteltiin. Sain samalla sitten mun loput synttärilahjat. Sain Guessin ihanan laukun! Vähän erivärinen mitä mun laukut yleensä, mutta se on oikeastaan vaan hyvä puoli. Sain myös ton telkkarin, tuli ihan puskista toi, mutta tulee tarpeeseen, kun vanha on rikki! Lisäksi sain jonkunverran rahaa. Illaks mentiin sitten vielä ulos, oli kiva synttäripäivä! Perjantaina sit juhlitaan kavereiden kanssa paremmin. :)

12 kommenttia:

tuipa kirjoitti...

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ ! <3 sait kivoi lahjoi :)

Gea kirjoitti...

kiiitoos!!! ja mäki tykkään paljon:)

Anonyymi kirjoitti...

paljon toi kamera makso? :D
en voi uskoo et oot 18 !! luulin et oot nuorempi, sori :D

Anonyymi kirjoitti...

onneaa<3 IHAN SIKA IHANA TOI LAUKKU O: mäki haluun tollasen ! mut kivoja lahjoja:) t.annika

Gea kirjoitti...

ano, kamera maksoi joku 260€ :D ja joo mua on monesti luultu nuoremmaks mitä oon, enkä mä siitä pahastu kun tiedostan asian itekki.:D ja onhan siinä hyvätkin puolensa;)
annika, kiitos<3 ja mäki tykkään siit sikana<3 ja jeppp:)

pinja kirjoitti...

ONNEE GEATSU SULLON TEUVO TERÄVÄINEN LUKIJAA olikivaa hyvää kakkuu<33

Anonyymi kirjoitti...

XD ei pahal mut luulin et oisit joku 16v.. :D dude, oot 18v etkä ees lähteny juhlistaa sitä?!

Gea kirjoitti...

pinja, KIITOS<3<3 ja NIIIIIN ON !! JUHUU ! ja niin oli!<33
ano, emmä siitä pahastu et mua luullaan nuoremmaks, edelleenkään :D dude, kyllä mä mun 18v synttäreitä juhlistin, perjantaina sit paremmin?!

tuipa kirjoitti...

hei anonyymi eksä osannu lukee et niitä synttäreitä juhlitaan perjantaina vai pitääks sun mielestä synttäreit juhlii just sinä päivänä ku täyttää :D?

Gea kirjoitti...

:DD hahaaa

Anonyymi kirjoitti...

rajut 18v partyt ;) :DDD no ei vaan, perjantaina sitte!

Gea kirjoitti...

joooooo :D