vappen ja muuta

 Jeaaa ! Elii vappu oli ja meni. Tiistaina oltiin Lotalla porukalla, oli just kivaa. Rillailtii ja hengailtii ja sen sellasta. Keskiviikkon sitte käytii Sannin kans pyöräilemäs. Mentiin iha sairaan pitkä matka ku etittii siwaa, oli just jees. Oli niin kiva ilmakin jne, tosin jouduin taluttaa pyörää viimeset 2km kotiin..
Sit täl viikol tullu osteltuukki vähä juttuja. Elii toi sininen t-paita ginasta 9,95€, tosi kivan värinen ja mallinenki. Ja sit olin jo kauan suunitellu ostavani ton massatopin mikä on varmaa jokatoisella vastaantulijal, mut mun mielest se on tosi kiva. Noithan on kaikenvärisii, mut toi pinkki oli kovasti mun mieleen ni sen väriseen sit päädyinkin. :D Spiritsoresta 29,90€. Sitte ostin  lähinnä vapuks noi tekokynnet Seppälästä, joku vajaa 7 euroo tais maksaa. Nois oli maailman huonoin liima, mut onneks multa löyty vielä kynsiliimaa kotoota, ja tässä ne vielä kynsissä sinnittelee. Lisäks ostin aurinkolasit, joista en jaksa kaivaa mitään kuvaa tähän hätään, koittakaa kestää !
Jaa sitten tänää alkokin MM kisat ! Mentii Sannin kans kattomaan Ranska-Slovakia matsi. Oli just jees olla kattomas pitkästä aikaa lätkää. :) Sieltä sit suuntasin kotiin ja aloinki melkee heti kattomaan Suomen peliä joka päättykin jatkoaikavoittoon, jee ! 

4 kommenttia:

pinja kirjoitti...

mäki ostin sen massatopin tänää woo!!! :DDDD ja noi kynnet on nii siistit!!!

Gea kirjoitti...

omg ollaa samixii ihq!! XD :D ja uu mustki :)))

tuipa kirjoitti...

sullo nii hyvä tuuri pyörien kaa XDDDDDDDDDDDD

Gea kirjoitti...

no älä, en kestä XDD